OneDrive

OneDrive (SkyDrive)

Open, deel en synchroniseer bestanden met je Windows Phone

Met OneDrive heb je overal toegang tot je bestanden. Van Word-documenten tot foto’s; je opent ze allemaal met deze gratis app voor Windows Phone. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel gratis ruimte
  • Eenvoudig in gebruik

TEGEN

  • Geen bestanden bewerken

Uitmuntend
8

Met OneDrive heb je overal toegang tot je bestanden. Van Word-documenten tot foto’s; je opent ze allemaal met deze gratis app voor Windows Phone.

Wat is OneDrive precies? OneDrive is een cloud-dienst, oftewel een online opslagplaats voor al je bestanden en documenten. Met een gratis Windows Live-account (lees hier meer) is die ruimte 7 gigabyte groot, als je betaalt wordt dat meer. Het voordeel van werken met een cloud is dat je overal ter wereld toegang hebt tot het materiaal dat je erop plaatst, via je Windows Phone, via de browser op je computer, via het OneDrive-programma of via je iPhone.

Werk je dus thuis aan een Word-document, dan zet je deze op OneDrive zodat je hem ook op je Windows Phone opent. Helaas biedt OneDrive geen mogelijkheid om bestanden te bewerken. Wil je dus verder werken aan desbetreffend Word-document, dan moet dat met een andere app.

Het grote voordeel van werken met cloud computing is dat je mappen en bestanden eenvoudig deelt met andere gebruikers. In OneDrive machtig je gebruikers om bijvoorbeeld een verzameling vakantiefoto’s te bekijken, of geef je collega’s toegang tot een bepaald document om daar samen aan te werken.

Cloud computing is de toekomst en met SkyDrive ben je helemaal bij de tijd. De app doet niet onder voor concurrenten Dropbox, Google Drive en SugarSync, zeker dankzij de 7 gratis gigabytes aan opslagruimte.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Windows-phone-7

Meer
OneDrive

Download

OneDrive (SkyDrive)